Voor elke klus, Rick dus…

5128x3584

U kunt bij Rick terecht voor uw stucwerk, timmerwerk, metselwerk en tegelwerk. Desgewenst helpen wij bij uw vergunningsaanvraag en tevens uw installatiewerkzaamheden en bouwadvies.Bij Rick van de Kamp uit Zwaag kunt u terecht voor al uw complete projecten, zoals het verbouwen van uw badkamer, het renoveren van uw badkamer, het verbouwen van uw keuken, het renoveren van uw toilet, het zetten van een aanbouw of de complete renovatie of verbouwing van uw woning.

Op deze website vindt u een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Heeft u een speciale klus? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen via het contact formulier. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in Noord-Holland.  We hebben onlangs projecten afgerond in Hoorn, Amsterdam, West-Friesland en natuurlijk in Zwaag.

Rick werkt vanaf de jaren negentig in de bouw. Na jarenlange ervaring op gedaan te hebben, begon hij in 2011 met zijn eigen klusbedrijf. Al snel bouwde Rick als vakman een goede naam op in de regio en inmiddels werkt hij al jaren voor tevreden particulieren opdrachtgevers.

Bekijk op deze site de projecten en lees wat klanten zeggen over Rick.

Timmer- en klusbedrijf Rick van de Kamp staat voor:

  • Vakkundige afwerking
  • Een eerlijke en betrouwbare aanpak
  • Verzorgen van onderhoud, installatiewerk en verbouwing.
  • Een echte specialist op het gebied van klussen voor bedrijven en particulieren
  • 20 jaar ervaring
  • Het beste vakwerk van uitstekende kwaliteit.
  • Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat Rick voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u direct de mogelijkheden weten dan kunt u via de onderstaande telefoonnummers meteen contact met ons opnemen. Tijdens het persoonlijke gesprek kijken wij samen naar de verrichte werkzaamheden en komen zo tot een prijsopgave.