Rick van de Kamp staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap

wp_20140502_11_34_10_pro

Timmer- en klusbedrijf Rick van de Kamp is een professioneel klusbedrijf en werkt voor particulieren en bedrijven in Noord-Holland. Bij alle projecten stelt Rick het leveren van vakwerk in de allerhoogste kwaliteit ten doel. Deze kwaliteit wordt gecombineerd met goede communicatie en heldere afspraken. Hierdoor weten veel particulieren en bedrijven in Hoorn en omstreken Rick al jaren te vinden.

Rick staat bekend om zijn vakkundige en innovatieve afwerking waardoor ieder eindproduct er goed verzorgd uitziet. Zijn eerlijke en betrouwbare aanpak laat de klant niet voor verassingen staan. Zoals het in de offerte beschreven staat, voor die prijs wordt de dienst dan ook geleverd. Met zijn jarenlange ervaring is Rick een echte specialist op het gebied van onderhoud, installatiewerk en verbouwing, voor zowel bedrijven als particulieren.

Op deze website vindt u een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Heeft u een speciale klus? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen via het contact formulier.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.